41-åringen ble den første forskeren som gjennomførte en doktorgrad-disputas på Sykehuset Namsos

– Det er helt sykt, og har ikke gått opp for meg ennå

Med tårer i øynene kan Hege Rasmussen Eid endelig puste lettet ut etter flere års hardt arbeid. Nå har 41-åringen en doktorgrad i medisin.

– Det er godt å være fer­dig et­ter dis­se fire åre­ne med hardt ar­beid, sier Rasmussen Eid. Fra venst­re: Dag­lig le­der i Norsk le­ge­mid­del­hånd­bok Tor Atle Ros­ness, før­s­te­ama­nu­en­sis ved NTNU Anne Eng­um, før­s­te­ama­nu­en­sis ved NTNU Ey­stein Stor­dahl, før­s­te­ama­nu­en­sis Sara Germans Selvik, Dr.med. Hege Rasmussen Eid, pro­fes­sor ved Mittuniversitetet Ove Hellzen og pro­fes­sor eme­ri­tus ved Uni­ver­si­te­tet i Oslo Knut En­ge­dal.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg har holdt på med doktorgraden i fire år. De to første jobbet jeg halv stilling på sykehuset samtidig. De to siste har jeg kun holdt på med forskning, så det kjennes godt å være ferdig, sier Hege Rasmussen.