Damefotballen i Namdalen og Trøndelag sakker akterut

– Satsinga blir for tilfeldig og sårbar

Toppserietrener Thomas Sandø Dahle mener å se ei utvikling som ikke er positiv for trøndersk damefotball.

SÅRBART: Thomas Sandø Dahle mener satsinga på spillerutvikling innen jentefotballen i deler av Trøndelag blir for personavhengig, og dermed også sårbar. Mens det kommende sesong kan bli bare et lag fra Trøndelag i de to øverste divisjoner, er Dahle trener i en region med fire lag bare i Toppserien. Her er han på trening med Avaldsnes, som endte på femteplass i årets toppserie.  Foto: SVEIN-TORE HOVD

Jeg opplevde et større engasjement i regionen Namsos-Steinkjer tidligere.

Thomas S. Dahle
NAMDALSAVISA

NAMSOS: For om KIL/Hemne ikke når opp mot Ingeborg Nordheim og Grand/Bodø i kvalifiseringa om én ledig plass i 1. divisjon, vil Trøndelag kun ha ett lag i de to øverste divisjonene i damefotballen i 2020.