Etter flere års opphold har Teater Nonstop satt opp ei ny juleforestilling i Namsos

Juleverkstedet står i fare i Teater Nonstops nye stykke

Teater Nonstop skal sikre julestemninga for store og små med forestillinga «Stjernesludd».

VERK­STE­DET: Teater Non­stop be­står av 13 skue­spil­le­re. I fore­stil­lin­ga «Stjer­ne­sludd» er også åtte ver­ne­plei­er­stu­den­ter med. Fra venst­re: Lise Nils­sen, Lina Mo­stad, Kjers­ti Sorm­bro­en, Ka­mil­la Re­na­te Jakobsen, Ma­rit Hagen Pres­tø, Per Arne Pedersen og Lisa Malin Kle­ven Flø­an.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Nisseluene er på og de har gått inn i rollene sine. De møtes hver onsdag – men framover er disse møtene litt ekstra spesielle for de 13 skuespillerne. For 11. desember er det teaterforestilling i samfunnshuset i Namsos – og da må alt av replikker og koreografi sitte perfekt.