Lover tidenes countryshow i neste års «Lyden av Namdal’n»

Med 30 folk på scenen ligger det an til et storslagent show når «Lyden av Namdal’n» returnerer neste år.

Samspilt gjeng: «Lyden av Namdal’n» har blitt en årlig tradisjon og en stor suksess for opphavsmann Iver Olerud. Så stor, at konseptet ble tatt med sørover, hvor «Lyden av Hadeland» ble helt utsolgt tidligere i høst. Nå forbereder gjengen bak den neste forestillinga i Grong, som går av stabelen 15. februar neste år. Fra venstre: Bente Mariann Evensen, Andre Kristiansen, Marianne Øyesvold og Iver Olerud.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

GRONG: 15. februar braker det løst med nok et utgave av countryshowet «Lyden av Namdal’n». Der skal de store artistene innen country hylles, både gammel som ny. Mannen bak konseptet er Iver Olerud, og han gleder seg til å servere mer musikk og show.