Helsepersonell med det lille ekstra

– Alle helsehus i landet burde se hva de gjør for å ha det bra på jobb – noe som smitter over på beboere og pårørende.

STREKKER SEG LANGT: Ann Helen Kolstad (fra venstre), Marthe Flore, John Haugen, Åshild Lie, Inger Johanne Røthe, Maylen Carlson og Randi Heggdal mottar denne Ukas blomst i NA på vegne av de ansatte på Namdalseid Helsetun.   Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMDALSEID: – Jeg har at ønske om at Namdalseid helsetun skal få Ukas blomst. Jeg har aldri vært på en plass der de tilrettelegger så enormt for beboere, pårørende samt at de ansatte ser ut til å trives svært godt. De strekker seg langt for å tilrettelegge for hver enkelt, og er ikke redd for å teste ut nye ting dersom de har tro på det. Jeg har personlig fått oppleve dette. De fortjener det så mye. Alle helsehus i landet burde se på hva de gjør for å ha det bra på jobb – noe som smitter over på beboere og pårørende.