Gratis omvisning i Høylandet sentrum

Julemesse med egen vri

Under årets julemesse på Høylandet kan folk slå til på det unike tilbudet om å bli guidet rundt i sentrum.

TESTER OMVISNINGSTUREN: Når folk skal vises rundt i høylandet sentrum under julemessa så må det øves. Blant annet må guiden øve på å bære bære flagg slik at han vises. Fra venstre: prosjektingeniør Lars Fredrik Larssen, teknisk sjef Johan Grongstad, kommunalsjef næring, Inger hilde Solstad, kulturkonsulent Inger Sofie Ane Johannesen og arrangementskoordinator Sigmund Widerberg 

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: – Det er en kjensgjerning at det er ikke alle som er like ivrige på heklede duker og småkaker. Utfordringa var å finne et tilbud til dem også, forteller Inger Hilde Solstad i Høylandet Næringsforening som er arrangør av julemessa søndag 17. november.