Steinar har spredd samlerglede i snart 20 år

Til tross for at stadig færre sender brev og postkort, holder en hard kjerne med entusiaster på gleden over frimerkesamlinga.

Lidenskap: Helt siden han var liten har frimerkene satt sitt preg på livet til Steinar Holien. De siste 20 årene har han spredd gleden med frimerkesamling til hundrevis av barn på Høknes barneskole i Namsos. – En stor del av hobbyen består i å glede andre, så jeg er glad for at jeg fortsatt kan få holde på, sier Holien.  Foto: Tor Martin Årseth

Vi er en gjeng kamerater som reiser til Trondheim på frimerkemesse hvert år.

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Datoen 1. mai 1840 sier kanskje ikke så mye for de aller fleste. Men dette var datoen da verdens aller første frimerke så dagens lys. Det var britene og den ikoniske «en-pennyen» som var aller først ute, og det tok ikke lang tid før folk begynte å samle på frimerkene.