40 unger på scenen i det Høylandet familieteater beskriver som et mellomår

Familieteateret våknet til liv

Annethvert år har Høylandet familieteater ei stor oppsetting. I år er det egentlig hvileår, men for å holde kontinuiteten har de valgt å sette opp det de selv kaller ei lita forestilling – med bare 50 store og små på scenen.

HØYT OG LAVT: I tradisjonell stil tar Høylandet Familieteater i bruk både luft og sal når de øver inn nye nummer.  Foto: Birger Aarmo

NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Over mange år har Høylandet familieteater satt opp den ene forestillinga mer storstilt enn den andre. Store og kjente musikalstykker, som tidligere har gått sin seiersgang over hele verden, har fått sitt eget liv på lille Høylandet – og med opp til 100 personer involvert er drøyt åtte prosent av innbyggerne involvert.