Det er historisk når russen 2020 går sammen med Namsos kommune for å etablere en fast russecamp i sentrum

– Dette er fasitsvaret på en inkluderende russetid

Namsos kommune har kommet russen 2020 i møte og lar dem disponere uteområdene på Nexans til historiens første russecamp – hvilket er fasiten på å lage en inkluderende feiring for alle.

SENTRUMSNÆRT: Namsos kommune har gitt klarsignal til at uteområdet på Nexans blir russecamp til våren. Både russepresident Maren Emilie Kløven Lein (til venstre) og ordfører Arnhild Holstad har håp om at russefeiringa 2020 skal blir inkluderende og god for alle.   Foto: Espen Fossland

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det mener i alle fall russepresident Maren Emilie Kløven Lein ved Olav Duun vgs. 2020-russen er i full gang med å planlegge vårens feiring, og som en del av forberedelsene har de tatt kontakt med Namsos kommune med sikte på å få etablert en fast russecamp der alle russ er velkommen.