Besøkte Namsos for å rekruttere flere jenter til å bli teknologer og ingeniører

Emilie har alltid drømt om å bli ingeniør

Ingeniør i Pharmaq, Anja Kjønnøy Holte, og industrirørlegger June Wahl Øyen fra Moen Marin, møtte ivrige jenter fra ungdomsskolene i Namsos der de delte sine erfaringer om å jobbe innenfor teknologi- og realfag.

WORKSHOP: Emilie Eid-Lysberg (fra venstre), Tilde Bordi Grannes, Celine Aasbø Hårstadstrand, Tuva Emilie Vikan, Martine Østlie (Enter), Martine Isabelle Rian-Kjelbotn, Hedda Althe, Zilan Korkmaz og Hannah Fossheim meldte seg til workshop der de fikk i oppgave å lage en seismograf av små materialer.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Prosjektet «Jenter og teknologi» er på norgesturne – der målet er å inspirere unge til å velge teknologi- og realfag. Fredag var NTE Arena i Namsos stoppested.