Til sykehus etter utforkjøring

To personer ble sittende fast i en personbil etter ei utfokjøring i Ytre Namdal. Den mannlige sjåføren i 30-årene er send til sykehuset i Namsos.
NAMDALSAVISA

NAMDAL: Like før klokka 19.30 lørdag kveld melder politiet i Trøndelag at det har vært ei utforkjøring ved Storvatnet i Ytre Namdal.

To personer befant seg i bilen som kjørte utenfor vegen – en mannlig fører er blitt sendt til sykehus for videre undersøkelsen. Passasjeren, en kvinne, ble sjekket av helsepersonell på stedet.

- Bilen har havnet i grøfta og deretter rullet rundt. Personene i bilen slet med å få seg ut av kjøretøyet, og befant seg i bilen da de melde om ulykka. De var ikke fastklemte, men dørene gikk ikke opp. Brannvesen og ambulanse var først på stedet og fikk personen ut av bilen, opplyser operasjonsleder Bjørn Handegaard til NA.

Operasjonslederen forteller at det skal være  glatt på vegene i område.

- Den mannlige føreren i slutten av 30-årene hadde smerter i ryggen, og slet med pusten. Han er flydd til sykehuset i Namsos. Passasjeren, en kvinne i 20-årene, klaget over smerter i hodet og ble sjekket av helsepersonell på stedet, sier Handegaard.