Har sluppet to nye artister til Rørvikdagan

Stavangerkameratene og Rotlaus er klare for Rørvikdagan 2020.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: I pausen i håndballkampen mellom Rørvik og Kolvereid søndag kveld, kunne arrangøren trekke fram to nye artistkort fra ermet.

Rotlaus har på rekordtid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktede liveband. Med stadig flere utsolgte konserter over hele landet, hersker det liten tvil i at Rotlaus virkelig har blitt et band folk virkelig ønsker å få med seg.

Foruten et av landets beste liveshow, er Rotlaus kjent for å gi alt på scenen og det å ha en helt spesiell kontakt med publikum.

Stavangerkameratene som består av Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Stian Hansen, har hatt stor suksess siden oppstarten.

Samarbeidet oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpninga av volleyball-VM.

I det de skulle gå på scenen sa konferansier Stian Blipp: «Det er jo litt fristende å kalle dem Stavangerkameratene», og etter det har det navnet bare blitt hengende ved dem.

«Vi har alle mye selvironi, så det er bare deilig når det blir litt halvkleint. Dessuten er det ikke hver dag man blir døpt av selveste Stian Blipp», sier Tommy Fredvang.

Både Rotlaus og Stavangerkameratene skal spille i Kystbyen torsdag 23. juli 2020.


Klar for Rørvik: Rotlaus.  Foto: Odd Inge Teige


Tidligere har arrangørene sluppet flere andre artister:


Rørvikdagan slipper headlineren til neste års festival

Highasakite til Rørvikdagan

Et av Norges største popfenomen skal sette preg på neste års musikkfestival på Rørvik. – Helt vilt at et sånt navn kommer til Rørvik, sier festivalledelsen.Stjernekampvinneren er klar for Rørvikdagan

Stjernekamp-vinner Bilal Alexander Saab og resten av NorthKid kommer til Rørvikdagan neste sommer.Bigbang og Ida Maria klare for neste års Rørvikdagan

Bigbang og Ida Maria skal prege fredagskvelden under neste års Rørvikdagan. Samtidig opplyser arrangøren at de er så godt som i mål med programmet.