Værvarsel for namdalsk næringsliv: Delvis skyet oppholdsvær, tilskyende i indre strøk, men pent vær på kysten

Den globale økonomien bremser næringslivet i Namdalen, men det blir neppe bråstopp.

USIKKERT VARSEL: Global uro sprer en viss usikkerhet i det midtnorske næringslivet. Likevel ligger det an til at det blir et nokså godt år for næringsaktørene, konkluderte konserndirektør Vegard Helland da han presenterte værvarselet for det namdalske næringslivet i NTE Arena. FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Etter et par intense år i midtnorsk næringsliv, er det mer usikkert om tempoet blir like høyt i 2020. Det var hovedbudskapet da Vegard Helland, konserndirektør for næringsliv i Sparebank1 SMN, presenterte bankens årvisse konjunkturbarometer under Næringslivskonferansen 2019 i NTE Arena.