Diskusjonssak fikk opp engasjementet:

– Dette likner på ei Lotto-trekning

Årsmøtesakene ble gjort unna i en fei, omtrent uten merknader. Men da framtidas namdalscup ble diskutert, våknet ombudene til liv.

TIL DISKUSJON: Hvordan Namdalscupfinalene skal gjennomføres ble gjenstand for stor diskusjon på ombudsmøtet på Skage. Tor Skomsvold ønsker ikke en Namdalscupfinale som blir som ei Lotto-trening, der vinneren tar alt. Nettopp Skomsvold, som her står til høyre, vant Namdalscupfinalen i felt i år.  Foto: Tor Ivar Viken

Vi skal ikke lage en finale namdalingene ikke vil ha.

John Gansmo
NAMDALSAVISA

SKAGE: – Nå har vi gjort unna årsmøtesakene, og det neste punktet er egentlig bare en diskusjonssak, men det er greit å høre hva dere mener om forslaget som er lansert, sa samlagsleder John Gansmo etter at han hadde banket gjennom årsmøtesakene, og inviterte de 34 frammøtte til en diskusjonsrunde om Namdalscupen.