Arnhild om Arnhild

– Det er et stykke utenfor komfortsonen å snakke om meg selv

Hun ble den første kvinnelige ordføreren i Namsos, og blir nå den første ordføreren i en ny kommune. Torsdag kan du høre Arnhild Holstad fortelle litt om vegen dit gjennom foredraget «Min vei».

Madam Meyer: Disse damene er klar for ny nettverkssamling i Madam Meyer torsdag. Fra venstre: senorrådgiver Hanne Falstad i NHO Trøndelag, nestleder Marit Måøy Holm, ordfører Arnhild Holstad, Anne Ovidie Hagerup, og leder Hanne Marthe Breivik.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi avrunder 2019 med å møte ordføreren tett på, og det blir også oppkjøringa til 2020 hvor vi allerede har kalenderen full av interessante og nyttige temaer for nettverkssamlingene neste år, sier leder i Madam Meyer, Hanne Marthe Breivik.