Har arrangert julemarked på Namdalsmuseet i 20 år

– Ønsker å bringe glede og julestemning til en haug med folk

Namdalsmuseet er pyntet for historiens 20. julemarked i Namsos. Nå krysser arrangørene fingre og tær for at været holder seg til helga.

SISTE INNSPURT Brynhild Bremer Viken har nok å henge fingrene inn før hun åpner portene til innslipp på Namdalsmuseets tradisjonsrike julemarked lørdag og søndag. Julegata skal fylles med 36 utstillere – mens det blir åpne hus og en rekke aktiviteter på hele museumsområdet.  Foto: Runar Moen

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Under fjorårets julemarked tok over 2.000 turen innom museet, på det som har vært et tradisjonelt arrangement i Namsos siden 1999. Brynhild Bremer Viken lover at årets jubileumsarrangement kommer til å bli like bra – om ikke bedre enn fjorårets.