Grong slo Levangerstudentene, men tapte mot Snåsa i lørdagens oppgjør

– Glad for å ta jul over «streken»

Grong ble overkjørt i lokaloppgjøret mot Snåsa, men tok tre viktige poeng mot Levangerstudentene. Dermed tar laget juleferie med en plassering rett over nedrykksstreken.

Tok tre po­eng: Lør­dag spil­te Grongs vol­ley­ball-da­mer and­re­di­vi­sjons­opp­gjør mot Snå­sa og Lev­an­ger­stu­den­te­ne i Snå­sa­hal­len. Det end­te med tap mot Snå­sa, men Grong-jen­te­ne og trener Tore Ravo kun­ne jub­le over en over­le­gen sei­er over laget fra Lev­an­ger. Det gjør at de hvit­kled­de tar ju­le­fe­rie over ned­rykks­stre­ken. Bil­det er tatt un­der se­son­gens åp­nings­kamp mot Lier­ne i Grong­hal­len. 

NAMDALSAVISA

SNÅSA: – Vårt mål for sesongen er å berge andredivisjonsplassen. Da er det godt å vite at vi nå tar juleferie over nedrykksstreken, oppsummerer Grong-trener Tore Ravlo etter å ha unnagjort to kamper i Snåsa samfunnshus lørdag.