Cheerleading har tatt av i Overhalla:

– Det var litt skummelt i starten, men nå er det bare artig

Klara, Rakel og Faye Elise er både høyt og lavt når de lærer cheerleadingens kunster. I desember skal trekløveret og nesten hundre lagvenninner på scenen i deres første juleshow.

Store SMIL: Her er Klara Moan Klykken (øverst), Faye Elise Lilleberre Aune og Rakel Sofie Grande Vennavik fra Overhalla i full sving under mandagskveldens cheerleadingtrening i Gimlehallen. Trioen gleder seg til de skal framføre juleshowet, men sier at det blir litt skummelt å stå på scenen for første gang. Til venstre står trener Fride Johansen og overvåker det hele. Alle Foto: Bjørn Tore Ness 

NAMDALSAVISA

OVERHALLA: Cheerleading har for alvor skrevet seg inn på kartet i Overhalla. Idrettslagets nyvinning er svært god mottatt, og på få måneder har trenerne Fride Johansen og Ole Morten Heir fått nesten hundre barn og unge å trene i Gimlehallen.