Stian Saugestad sliter med farten i starten av verdenscupen

– Jeg er ikke rå nok

På bildet smiler Stian Saugestad og Adrian Smiseth Sejersted etter gullduellen under NM i Hemsedal i slutten av mars. Nå kan Saugestad hente inspirasjon fra kameratens opptur i Beaver Creeek på jakta etter sin egen form.

ULIK UTVIKLING: Stian Saugestad og Adrian Smiseth Sejersted jublet for gull og sølv under NM i Hemsedal i mars. Etter en tung start på sesongen kunne Sejersted smile for femteplass i verdenscupen i USA, mens Saugestad fikk en ny plassering et stykke ned på lista. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For mens Saugestad og Sejersted var Norges beste under nevnte NM for åtte måneder siden, opplevde begge en nedtur under åpningshelga av årets sesong i Lake Louse i Canada. Sejersted fikk så vidt poeng i det ene rennet, mens han i utfor ble nummer 41. Saugestad var i samme område, med 41. og 42. plass.