Reiser mange timer for å satse på turn

Lista over namdalske utøvere i Beitstad Turn er lang, og blir stadig lengre. David (17) fra Namsos og Maja (16) fra Grong tror mye av grunnen er samholdet i gruppa.

Store smil: Selv om det blir en del timer i bil for å kjøre til trening, er Maja Leksås Hildrum fra Grong sikker i sin sak: – Det er uten tvil verd kjøretimene. Miljøet vi har i gruppa er fantastisk, og det er flott å trene her, sier 16-åringen. Her står hun sammen med trener Lars Lervik. 

Det er mange kjedelige timer i bil, men det er verdt det.

Maja Leksås Hildrum
NAMDALSAVISA

STEINKJER: – Miljøet vi har i gruppa er fantastisk. Det er superkjekt å trene her – vi har mange utrolig flinke trenere og det er bestandig noen å snakke med og støtte seg på, sier David Teistholmen Gulstad fra Namsos og Maja Leksås Hildrum fra Grong.