Forbereder seg til julerush og «Juleaksjonen» på TV 2:

– Fortsatt ringer folk og bestiller vekking

På det meste var Opplysningen 1881 over 200 ansatte. Nå sitter det 40 medarbeidere i Namsos. Likevel ringes kontoret i Namsos ned hver dag av folk som trenger hjelp til å finne et telefonnummer – eller bestilling av vekking.

PÅ JOBB: Opplysningen 1881 har folk på jobb 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Avdelingsleder Elin Landsem, Inger Johanne Vikesland, Evelyn Lingen, Else Finseth, Monja Bruun, Nina Meidal, Gøril Renbjør, Sven Arne Johannessen, praksiselev Karen Bergslid, Petter Myren og Line Skog var på jobb da NA besøkte gjengen i nye lokaler. FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Avdelingsleder Elin Landsem møter NA i nye lokaler i Havnegata. Etter at Torgersen Libris la ned butikken, har lokalene fått en totalforvandling.