Vegar fra Høylandet satt fast i oversvømt tunnel: Unngikk drukningsdøden med et nødskrik

Nedkjølt i iskaldt vann merker Vegar Rosendal at kreftene er i ferd med å forsvinne. Timene fanget inne i en oversvømt tunnel kunne ha kostet ham livet.

IKKE HANS TUR: Vegar Rosendal er en sindig kar, og vil ikke tenke så mye på hva som kunne skjedd. – Det var ikke min tur denne gangen, er hans oppsummering. 

Jeg lå i isvannet og klamret meg fast i noen kabler. Hvor mye lengre jeg hadde klart å holde meg fast det vet jeg ikke.

Vegar Rosendal
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: – Jeg lå i isvannet og klamret meg fast i noen kabler. Hvor mye lengre jeg hadde klart å holde meg fast det vet jeg ikke. Men jeg husker at det begynte å bli varmt og at det egentlig var ganske behagelig å ligge der. Jeg tror ikke det hadde gått så veldig lang tid før jeg hadde sluppet taket og latt meg drive av gårde, sier Vegard Rosendal til NA.