Tor Moltu (63) ble tildelt gamle Namsos kommunes aller siste kulturpris for sitt arbeid med ungdommen

Har stått på 24/7 for ungdommen

Jobben som ungdomskonsulent har vært tidkrevende – men givende. Nå er Tor Moltu tildelt kulturprisen for sin innsats gjennom 24 år.

DEN SISTE: Tor Moltu ble under julemiddagen i det siste kommunestyremøtet i gamle Namsos kommune tildelt kulturprisen for 2019. Dermed blir han den aller siste kulturprisvinneren i den gamle kommunen. FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Tildelinga av den aller siste kulturprisen i gamle Namsos kommune foregikk under kommunens årlige julemiddag etter det siste kommunestyremøte, og det var ordfører Arnhild Holstad som overrakte utmerkelsen til den tidligere ungdomskonsulenten i Namsos. Ja, for Tor Moltu gikk over i pensjonistenes rekker 1. april i fjor. Det til tross kom han rett fra kulturskolejobben til julemiddagen. På kulturskolen har han nemlig et engasjement som gitarlærer for ungdom i alderen åtte til 14 år.