Hedret for lang og tro tjeneste

Disse 17 har til sammen jobbet 560 år i Namsos kommune. Torsdag kveld ble de hedret.

HEDRET: Foran fra venstre: 40 års tjeneste: Astrid Annie Stamnes, Berit Marie Oppland, Bente Hoff, Dagrun Hamnes og Sissel Trana. Bak fra venstre: 30 års tjeneste: Hege Nykvist Grande, Sissel Sandbakken, Thina Osen Geving, Vigdis Tetlien, Grethe Irene Sund, Sigrid Følstad, Billy Benjaminsen, Hanne Elisabeth Selnes, Anne Merete Berg, Kari Ratdal, Hege Hundseth og Anne Marie Holum. Ordfører Arnhild Holstad.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Kjære jubilanter; til dere som har jobbet i Namsos kommune i henholdsvis 30 og 40 år. Det er en stor glede og ære å få lov til å takke dere på vegne av Namsos kommune. Dere er kompetanse. Dere er trygghet, erfaring og stabilitet. Dere er verdifulle for deres kollegaer og for våre innbyggere, sa personalsjef Anne Kristin Melgård, under utdelinga på samfunnshuset i Namsos torsdag kveld.