Namdalsk idrettsglede formet ildsjelen Sverre

Ildsjel-nominerte Sverre Inge Lystrup Ness står bak et fotballlag hvor alle får være med. 63-åringen peker på barndommen i Namdalen som en viktig grunn for sin lidenskap for idrett og inkludering.

ILDSJEL: Sverre Lystrup Ness trekker fram oppveksten i Namdalen som en av grunnene til at han er levende opptatt av idrett og inkludering: – Jeg bruker å si at oppveksten går i arv i form av at du gir det man har fått, sier Lystrup Ness. Foto: Privat. 

Følelsen av å være trener uten å få et lag å trene, kjente jeg veldig på.

Sverre Lystrup Ness
NAMDALSAVISA

NAMSOS/HOMMELVIK: Lystrup Ness er en av fem finalister som er nominert til den høythengende utmerkelsen «Årets Ildsjel» til årets idrettsgalla på nyåret, for sitt arbeid i Hommelvika Guts. 63-åringen brenner for idrett, og har i flere tiår gjort en innsats for både klubber og utøvere.