Det meldes om snø, sludd og regn

Vanskelige kjøreforhold førte til at flere biler havnet i grøfta i går. Også i dag kan det være lurt å ta litt ekstra hensyn til forholdene langs vegene.
NAMDALSAVISA

Det har vært en rolig natt til tirsdag i hele Trøndelag opplyser operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i politiet.

Hun forteller at politiet ikke har fått noen meldinger fra Namdalen.

Snø, sludd og regn

Det meldes om en temperatur rundt null grader de fleste steder i Namdalen. Ifølge Yr.no sitt værvarsel skal det også komme litt nedbør i form av snø eller sludd i Namsos.

I går havnet flere biler i grøfta på grunn av glatt veg, og det ser med andre ut som man også i dag bør ta hensyn til vanskelige kjøreforhold langs vegen.


To biler havnet utfor vegen ved Kvatningmyra mandag

– Plutselig, helt ut av det blå, fikk jeg skrens på bilen

Med få timers mellomrom havnet to biler i utfor vegen på fylkesveg 17 ved Kvatninga i Overhalla. Mye tyder på at begge sjåførene ble offer for isete og sporet vegbane.Bil med tre personer kjørte av vegen i Nærøy

– Det er ingenting som tyder på at noen er skadet, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt.

 

I Ytre Namdal blir det i løpet av dagen mildere i været, så her vil nedbøren komme seg regn på formiddagen og ettermiddagen med rundt fire plussgrader i lufta. Det meldes om kaldest vær i fjellområdene i Indre Namdal, der det blir temperaturer ned mot fem minusgrader.

Felte tre rådyr på ett skudd

VG meldte i natt at en mann fra bergensområdet er siktet for volds- og seksuallovbrudd mot seks av sine tidligere kjærester og samboere. Ifølge Bergensavisen er saken en av de mest omfattende familievoldssakene Vest politidistrikt har etterforsket på lenge.

I dagens NA kan du lese om Lasse André som felte tre rådyr med ett skudd.

– Det skal egentlig ikke gå an, sier 36-åringen fra Jøa.

Les også at det bygges kraftverk for 250 millioner i Indre Namdal, og at denne gjengen har planer om å gjøre Leka mer attraktivt som turiststed og arbeidsplass.