Dobbel boksignering i Namsos

Marvin Wiseth (til venstre) og Bjarne Håkon Hanssen er på boksignering. De ga i høst ut sin andre bok sammen, «Trønderen – unik, sær og lækker» 

FEMTE BOK: Egil Aslak Aursand Hagerup fra Overhalla signerer «I tilfelle dommedag – enkel beredskap for vanlige folk».  

NAMDALSAVISA

Førstkommende lørdag blir det flere forfatterbesøk på Ark i Namsos. På formiddagen kommer Marvin Wiseth og Bjarne Håkon Hanssen på boksignering. De ga i høst ut sin andre bok sammen, «Trønderen – Unik, sær og lækker», som var en oppfølger til den populære «Trønderen – en gave til menneskeheten» som de ga ut for et drøyt år siden.

FEMTE BOK: Egil Aslak Aursand Hagerup fra Overhalla signerer «I tilfelle dommedag – enkel beredskap for vanlige folk».  

 

Etter at Wiseth og Hanssen har gjort unna sin signering, er det klart for overhallingen Egil Aslak Aursand Hagerup, som er aktuell med boka «I tilfelle dommedag – Enkel beredskap for vanlige folk». Også denne har gjort det bra på salgslistene, og kom nettopp i sitt andre opplag.