Ane lover å gi svenskene tøffere kamp etter nyttår

Mens det ble dobbelt svensk begge dager i helgas verdenscuphelg, falt Ane Appelkvist Stenseth fra en finaleplass i sprinten og ledet Norge til en fjerdeplass i lagsprinten. Men går jula etter planen, bør svenskene passe seg på nyåret.

UHELDIG: Ane Appelkvist Stenseth falt fra en eventuell finaleplass i lørdagens sprint. Søndag måtte hun gi slipp på teten like før oppløpet på lagsprinten. Samtidig ble det svensk seier og andreplass begge dager. Hun forsikrer imidlertid at hun vil gi svenskene sterkere konkurranse i rennene som kommer over nyttår.Arkivfoto: Johan Arnt Nesgård. 

NAMDALSAVISA

PLANICA: I lørdagens sprint kolliderte Ane Appelkvist Stenseth og Maiken Caspersen Falla med hverandre i sporet i semifinalen. Dermed måtte Norges eneste gjenværende gullhåp se finalen fra tribuneplass, etter at Mari Eide, Kristine Stavås Skistad og Lotta Udnes Weng alle røk ut i kvartfinalene.