Med eget privatfly kom Sebastian heim til jul. Har begynt på opptreninga.

Vil tilbake til Beijing

Etter 30 timer på reise med blant annet eget privatfly, rakk Sebastian Schjerve julefeiring med familien – i siste liten.

TILBAKE I NAMSOS: 14 dgaer etter at Sebastian Scherjve falt og fikk brudd både i lårhalsen og i hånda i Beijing, ble freeski-utøveren trillet inn på Sykehyset Namsos mandag morgen. Akkurat i tide til å feire jul på heimebane.  Foto: Bjørn Tore Ness

Det var bare så «nice» da jeg skjønte at jeg fikk reise heim.

Sebastian Schjerve
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Historien er som hentet fra en juleklassiker. For etter at 19-åringen falt og skadet seg i Beijing, måtte han tilbringe mange dager på sykehus i den kinesiske hovedstaden – i uvisshet om han ville rekke julefeiring heime i Namsos.