Friske stikk og vellykket underbuksehumor

Herlig lite selvhøytidelighet

Det er moro når lokale revystjerner bruker seg selv for å lage humor for andre, og når det kombineres med andre krumspring kan resultatet bli hysterisk morsomt. Slik det forøvrig ble på Vonheim.

IKKE ENKELT Det er ei utfordring når det mangler papir, men utfordringen blir ikke mindre når telefonen går i do. Jon Einar Kristiansen i fri dressur på do. 

NAMDALSAVISA

HORSFJORD: 4. juledag er det revy på Vonheim i Sør-Horsfjord. Revygjengen i UL Fønix, som består av artister fra flere kommuner, har aldri vært redde for å by på seg selv. Og det var et heller ikke i år. Her var det en konferansier som nettopp er ferdig med sitt aller første oppdrag i lag med B-Gjengen, en rosablogger som ikke hadde like mange konferansieroppdrag i år og og en nasjonal artist som egentlig gjorde det aller best på UKM. Det var et heimebesøk hos en trengende kar uten papir. Og ikke minst var det noen politiske sleivspark til både egne politikere og til politikere i en kommune veldig nært. Og ikke minst et ganske heftig spark opp til de høyeste trinn i politikken.