Oliver Skaret Barsøe fra Namsos får sjansen i 2.divisjon

– Dette året har jeg dømt mine beste kamper

For fem år siden tok Oliver Skaret Barsøe et valg om å legge fra seg fotballdrakta for å følge dommerkarrieren. Til våren er han klar for å dømme på tredje øverste nivå.

FØLGER DRØMMEN: Oliver Skaret Barsøe følger dommerdrømmen. På tampen av året fikk namsosingen den gledelige beskjeden om at han nå skal få lov til å dømme i 2. divisjon. I helga var han på plass i Namsoshallen for å dmme kamper under årets NA Julecup.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Namsosingen var søndag på plass i Namsoshallen for å dømme kamper under årets NA julecup i regi av Namsos IL. Her har han selv vært med og spilt kamper. De siste sju årene har imidlertid 22-åringens rolle vært å dømme kamper under den tradisjonsrike juleturneringa, som i år trakk til seg flere hundre spillere fordelt på 94 lag fra hele Namdalen.