Årnesrevyen traff ikke like godt som tidligere

For langt mellom de gode poengene

Revygjengen på Otterøya har levert strålende revyer tidligere. I år var det ikke alt som traff like godt på blinken.

Ingen revy uten underbuksehumor: Tone Lise Ugseth (til høyre) og Monika Hansen Nordnes under nummeret «Kvinnekroppen», som viste litt av utfordringa med årets Årnesrevy – en god ide som framsto noe uforløst og uten de helt store punchlinene. 

NAMDALSAVISA

Revy
  • «Frambar’n»
  • Anmeldt av: Tor Martin Årseth
  • Med: Årnesrevyen
  • Sted: Framhallen, Otterøya
  • Publikum: Ca. 150
  • Varighet: 1 time og 10 minutter.
 

Tradisjon tro ble det julerevy i Framhallen i år også. Årnesrevyen har en lang historie med mange høydepunkter. I år ble det både høydepunkter og dødpunkter, men dessverre flest i sistnevnte kategori.