Ole Jørgen Bruvoll om lagkompisens innsats i Tour de Ski

– Viser at det er mulig

Mens Ole Jørgen Bruvoll gjør seg klar til Skandinavisk Cup, imponerer lagkompisen på Team Veidekke i Tour de Ski. – Det viser nivået på laget vårt, sier libyggen, som også selv håper å en gang få sjansen i Touren.

HÅPER Å IMPONERE: Ole Jørgen Bruvoll fikk en drøm oppfylt da han gikk verdenscup på Lillehammer i desember. Nå skal han gi alt under helgas 15 km klassisk i Skandinavisk Cup på Nes, i håp om at han igjen får stille til start i verdenscupen.  Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

NES: Søndag står 24-åringen på startstreken i 15 kilometer klassisk under andre runde av Skandinavisk Cup på Nes. Her håper han å imponere nok til å bli tatt ut til et verdenscuprenn. I så fall vil første sjanse til å bli tatt ut være til 15-kilometeren i tsjekkiske Nove Mestro om to uker.