Nina Wester og Kristoffer Sagmo Aalberg lager ny og sensuell versjon av «Cabaret»

– Du skal kjenne det i hjertet, hjernen og underlivet

Når to namdalinger uten særlig erfaring med musikal går sammen, loves det en sensuell og interessant versjon av musikalklassiker på Bergens største teaterscene.

SEXY MUSIKAL: Kritoffer Sagmo Aalerg og Nina Wester er klare med oppsetning av «Cabaret» på Den Nationale Scene. Det blir en ny versjon med et svært sensuelt uttrykk. – Hvis det skal kjennes så må du ta i, for det skal litt til for å sjokkere i dag, sier Wester.  Foto: Ole Friele jr.

NAMDALSAVISA

BERGEN: Fra februar til juni i år skal de to sette sitt preg på Den Nationale Scene i Bergen. Otterøyingen Nina Wester skal regissere og harrasbyggen Kristoffer Sagmo Aalberg spille hovedrollen i en ny oppsetning av musikalklassikeren «Cabaret» – som har premiere 8. februar.