Tilbake i blått

Mia Strømhylden brukte bare et par minutter på å vise at hun blir en viktig spiller for Namsos da hun gjorde comeback i blått lørdag ettermiddag.

TILBAKE I BLÅTT: Mia Strømhylden var tilbake i Namsos-drakta i lørdagens oppgjør mot Sømna.  Foto: Svein-Tore Hovd

NAMDALSAVISA

NAMSOS: - Det var artig å spille kamp for Namsos igjen. Det gikk da ganske greit, men jeg prøver å være litt forsiktig med skuldra, sier jenta som de siste sesongene har spilt for Levanger.

I sitt comeback for Namsos brukte hun vel to minutter på å sende heimelaget i føringa mot Sømna, i lørdagens 4. divisjonskamp.

Tre minutter senere sto det 3-0, og selv om gjestene yppet seg litt i starten, ble det ganske så raskt klart hvem som ville vinne denne kampen.

Namsos var nemlig sin motstander helt overlegne og ledet 18-8 ved pause.

2. omgang startet ganske så traurig fra begge lag, og på de første 11 minuttene av omgangen ble det scoret bare tre mål! Deretter og inn ble det egentlig bare kattens lek med musa. Namsos gjorde omtrent som de ville mot en heller svak motstander, og til slutt ble seieren så klar som 32-12. Med andre ord vant Namsos andre omgang 14-4.

På grunn av at Strømhylden pådro seg betennelse i skuldra i høst, har hun vært forsiktig med å spille mye håndball. Derfor spilte hun omtrent bare halve kampen mot Sømna.

- Jeg satser på å være med for Namsos resten av sesongen, så får vi se hva det blir til neste år. Jeg har lyst til å prøve meg på et høyere nivå igjen, smiler hun.

Strømhylden scoret fire av Namsos sine mål. Signe Jakobsen ble toppscorer med seks mål, mens Karin Olsvik og Martine Dille Raaum scoret fem mål hver.

Namsos har en bra stall med spillere i år, og slik kampen utviklet seg lørdag kunne trenerne Tom Børge Hanssen og Signe Jakobsen rullere mye på mannskapet.

I søndagens kamp mot Mosjøen/Sandnessjøen ble det derimot tap - 18-23 for Namsos.

Slik er tabellen i 4. divisjon kvinner avd. 4