Gratis inngang til og med fjerde klasse – og barn under 12 år må alltid ha med en voksen

Oasen hever aldersgrense i bassenget: – Trygt å vite at man ikke er alene

Barna kaster seg i bassenget og legger på svøm i Oasen. Det er litt ekstra trygt denne gangen, for fra 2020 må de under 12 år alltid ha en voksen med seg til svømmeanlegget.

GOD STEMNING: Gjengen trives godt i bassenget, og prøver seg både i skliene og på stupebrettene. Stein Erik Fiskum (til høyre) følger med når barna er i bassenget. Fra venstre: Maiken Emilie Lennavik (8), Alisa Sjelmo Fiskum (8), Simone Sjelmo Fiskum (11), Heine Sjelmo Fiskum (11), Emil Heim-Malmo (11) og Lena Charlotte Leirbekk (12). FOTO: BJØRN TORE NESS  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Jeg synes at det er veldig greit at aldersgrensa har blitt flytta opp til 12 år. For min del synes jeg det er fint å vite at en voksen er med i bassenget, for da vet man at man ikke er alene, sier Simone Sjelmo Fiskum.