Namsosing fronter nytt sci-fi-inspirert rockeband

– Litt som D.D.E. hvis Bjarne Brøndbo hadde blitt bortført av en ufo og kommet tilbake sterkt traumatisert

Jonas Sitter Mjøen (27) fra Namsos har vært låtskriver i ti år. Med sitt nye band kommer han med et nytt perspektiv på rocken.

DEN NYE REALISMEN: Alien Cargo består av Vebjørn Numme (til venstre), Jonas Mjøen og Alex Lundemo. De presenterer sci-fi-inspirert rock, og mener sjangeren er høyaktuell. – Verden er som en scifi-roman, og det føles som mer virkelighetsnært. Sci-fi er den nye realismen, sier namsosingen Sitter Mjøen.  Foto: Pressebilde

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Siden han var 13 år har musiker Jonas Sitter Mjøen spilt i band. De siste årene har han vært med i bandet Bright Young Things, men etter at den andre låtskriveren i bandet flyttet til Oslo banet det vegen for et nytt prosjekt. Det har blitt til singelaktuelle Alien Cargo.