Indre Namdal er kraftig tyngdepunkt i trøndersk volleyball. Nå venter NM for regionlag.

Til Oslo for å forsvare Trøndelags ære

Trøndelag stiller med overvekt av volleyballspillere fra Namdalen og Snåsa når regionlagene skal kjempe om heder og ære i norgesmesterskapet. – Vi er svært heldige, sier Turid Solum Gjertsås.

Mange namdalinger: Namdalen og Snåsa stiller med hele 15 av 24 spillere i Trøndelags regionlag i NM. Bak fra venstre: Marie Brækkan, Mosjøen, Helle Marie Loeng van de Scheur, Blussuvoll, Erik Sande, Vikåsen, Sebastian Skogen, Lierne, Trym Svensen, Vikåsen, Ørjan Nerdal, Mosjøen, Melanija Hollås, Snåsa og Eline Dypvasskog, Snåsa. I midten fra venstre: Kine Kathrine Sandvik, Lierne, Ane Nerdal, Mosjøen, Erik Sung Overrein, Inderøy, Iver Nilsen, Vikåsen, Are Estil Brissach, Lierne, Filip Fjærstad, Snåsa og Hilma Dunfjeld Mølnvik, Snåsa. Foran fra venstre: Elise Håpnes, Snåsa, Ingrid Domås, Grong, Alexander Gåsbakk, Lierne, Fredrik Lundgren, Lierne, Tobias Odelberg, Lierne, Ragna Sofie Nagelhus Gifstad, Snåsa, Hedda Emilie Gjertsås, Lierne og Hanna Fjerstad, Snåsa. Emil Valin, Mosjøen var ikke til stede da bildet ble tatt.   Foto: Trøndelag Volleyballregion

Vi har vært bortskjemte med mange gode spillere oppigjennom årene.– Vi har vært bortskjemte med mange gode spillere oppigjennom årene.

Turid Solum Gjertsås.
NAMDALSAVISA

OSLO: I helga skal volleyballregionene barke sammen når norgesmesterskapet for U16-regionlag går av stabelen i Ekeberghallen i Oslo.