– Namdalen er tyngden i trøndersk volleyball

Volleyballeder Jim Nerdal lovpriser de namdalske volleyballklubbene for kruttsterk påmelding til juniormesterskapet i Trøndelag. Samtidig er han skuffet over begredelig deltakelse fra andre.

Imponerer: Jim Nerdal fra Mosjøen Volleyballklubb er skuffet over påmeldinga til neste helgs klubblag-finaler i Trøndelag volleyballregion, men skryter av de namdalske volleyballklubbene som deltar med fire lag. Han mener utvilsomt at volleyballskoene trykker i Namdalen. På bildet ser vi Liernes damelag i eliteserien i 2019.   Foto: Bjørn Tore Ness

Namdalen og omegn utgjør tyngden i trøndersk volleyball.

Jim Nerdal, Mosjøen Volleyballklubb
NAMDALSAVISA

MOSJØEN: – Det er tydelig at volleyballsporten i Trøndelag er nødt til å ta noen skikkelige grep for å gjøre volleyball attraktivt. Så enkelt, men også innmari vanskelig, er det, slår Jim Nerdal fra Mosjøen Volleyballklubb fast etter å ha sett påmeldinga til finalene for klubblag i Trøndelag.