Har fått flere solide forsterkninger, men også konkurrentene ruster seg til kamp

Namdal LK utfordres

Kristin Riseth melder overgang tilbake til Namdal LK etter ett år i Oslo. På herresida blir Johan Hundseth en viktig brikke med tanke på å gjenta seieren i St. Olavsloppet.

FÅR HARD KAMP: Namdal LK jublet for sin andre seier på rad i St.Olavsloppet i 2019. I 2020 får de trolig hard kamp fra laget som ble nummer to i 2019, Svorkmo NOI – som har styrket troppen betraktelig. 

Det blir et mål å kjempe om å vinne «loppet».

Trond Ørjan Eide
NAMDALSAVISA

NAMSOS: 31. desember gikk fristen ut for å melde overgang innen friidrett, og som alltid er det mange spennende overganger. Ikke minst med tanke på årets stafetter, som for Namdal LK er høydepunktene. Det være seg Holmenkollstafetten og St. Olavsloppet.