Thomas Brøndbo gjør sin hittil mest eksotiske konsert

Fra vinterlig juleturne til dampende het konsert i Singapore

Da han ble invitert til å besøke en kamerat i bystaten, benyttet Thomas Brøndbo anledninga til å sikre årets mest spesielle spillejobb.

HETT OG VÅTT: 16. februar spiller Thomas Brøndbo i Sjømannskirka i Singapore, og det blir under helt andre forhold enn han er vant til. – Jeg er egentlig ikke så glad i kombinasjonen høy luftfuktighet og 30 varmegrader, men jeg gleder meg virkelig til å se byen og få få spille, sier Brøndbo.  Foto: Jonas Olsen

NAMDALSAVISA

NAMSOS: For ett og et halvt år siden ga Thomas Brøndbo ut låta «Heim et annet sted på jord» sammen med bror Bjarne – ei låt som ble skrevet av Trond Gunnar Skillingstad som en hyllest til Sjømannskirka. Den ble urframført under en konsert i Sjømannskirka i London høsten 2018, og fikk en varm mottakelse.