Vogntog utfor vegen på Høylandet

Glatt føre bidro til kveldens andre utforkjøring i Namdalen. Politiet ber folk kjøre forsiktig.
NAMDALSAVISA

HØYLANDET: Et vogntog fikk problemer i en sving på fv 775 mellom Høylandet og Gartland i Grong, ca fire km fra Høylandet sentrum, havnet utfor vegen og ble liggende i grøfta,

Det er ikke snakk om personskade i forbindelse med utforkjøringa, forteller politiets operasjonsleder.

– Vi har vært i kontakt med AMK-sentralen, som har vært på stedet. De forteller at sjåføren ikke er skadet. Føreren har selv rekvirert bilberger. Han hadde kjørt i lav hastighet, men det meldes om veldig glatt føre også her, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Bernt Tiller til NA.

Tidligere mandag kveld meldte politiet om at en lastebil hadde kjørt av vegen ved Skogmo i Overhalla. Også denne føreren hadde lav hastighet, men havnet til slutt i en åker. Også han hadde rekvirert bilberger selv, og det var ingen personskader.