Ole Jørgen Bruvoll øverst på pallen i Norgescupen for første gang

- Jeg hadde trodd at den skulle komme på klassisk

Klassisk har gjennom hele karrieren vært Ole Jørgen Bruvolls favorittstilart. Det var dermed en både jublende og overrasket libygg som lørdag gikk inn til sin første seier i Norgescupen – på skøyteski.

NORGESCUPSEIER: Ole Jørgen Bruvoll kunne lørdag juble for sin første norgescupseier etter helgas 15 kilometer intervallstart i fristil i Lygna. Her fra VM-bronsen han tok i U23-VM i 2018.  Foto: Erik Borg

NAMDALSAVISA

LYGNA: Det var nemlig i skøyting det endelig skulle sitte for libyggen. For under lørdagens 15 kilometer i fri teknikk under norgescuphelga i Lygna, var Bruvoll raskest av samtlige. I mål var han over 19 sekunder foran Magne Haga på andreplass. Tida ble 34,24,2.