Bandet Venner lager kompleks og fengende progrock

– Vi ønsker å strekke grensene så mye som vi får til

De møttes som uerfarne musikere på musikklinja ved Olav Duun vgs. Nå er Lars Ole og Viktor sentrale brikker i ambisiøst band.

LANGT SAMARBEID: Venner har eksistert siden 2012, og i dag er namsosingene Lars Ole Okstad og Viktor Olsen Kristensen bassist og trommis bandet. De to har spilt sammen siden vidergående. – Da fikk vi et spesielt bånd. Det har blitt nesten telepatisk og funker utrolig bra, sier Okstad Bandet består av Odin Grimstad Skjærseth (til venstre), Kristian Lesjø, Lars Ole Okstad, Sofie Retterstøl Olaisen og Viktor Olsen Kristensen.  Foto: Leikny Havik Skjærseth

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: Historien om bandet Venner går tilbake til 2012, mens dagens besetning ble komplett i 2016. Namsosingene Lars Ole Okstad og Viktor Olsen Kristensen utgjør rytmeseksjonen, på henholdsvis bass og trommer.