Kveli, Rånes og Bremseth har brukt to år på ny forestilling: Suksess allerede før premieren

Med sine fire første show opptrådte KRB for over 100.000 publikummere. Allerede før premieren på deres femte forestilling er også den i ferd med å bli en publikumssuksess.

SUKSESSFAKTOR: Sigmund Kveli (til venstre), Harald Morten Bremseth og Arnt Egil Rånes har gjort stor suksess som Kveli Rånes Bremseth, og er klare på hvordan de har klart å lage fire forestillinger som har blitt svært godt besøkt. – En av de viktigste suksessfaktorene er ærligheten i gruppa. Vi tørr å være kritisk, sier Kveli.  Foto: Tor Martin Årseth

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Trioen Kveli Rånes Bremseth har blitt stadig mer populære, og deres forrige show «Det e itj størrelsa det kjem an på» ble satt opp i samtlige 48 trøndelagskommuner. Til sammen ble den satt opp 120 ganger – noe som er nesten dobbelt så mye som forgjengeren «Hipp, hipp».