Ordfører Gram beklager å ha kalt kommunelegens ordbruk «skandaløs»

Ordfører i Steinkjer og styremedlem i Helse Nord-Trøndelag, Bjørn Arild Gram (Sp), beklager ordbruken sin mot kommunelegen.

BEKYMRET: Ordfører Bjørn Arild Gram frykter at debatten mellom Levanger og Namsos kun vil svekke helsetilbudet til nordtrønderne. – Vi er nødt til å løfte blikket, og se hele bildet. Det kommer en utredning av strukturendringer i helseforetakene våre. Vi er nødt til å stå samlet, sier Gram.   Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa

NAMDALSAVISA

STEINKJER: Bjørn Arild Gram sier Helse Nord-Trøndelag er inne i en krevende fase, hvor de må ta hånd om økonomien, og sikre bærekraft framover. Debatten som har oppstått etter at kommunelegen i Steinkjer uttrykte bekymring for å sende pasienter fra kommunen til sykehuset i Namsos mener Gram er direkte skadelig.