Henter inn forsterkninger. Gjør rokkeringer i trenerteamet. Stiller med to seniorlag i 2020-sesongen.

Stor optimisme i Bangsund-leiren

Fjoråret ble en eneste stor jubelsesong for Bangsund-herrene. Med positiv driv i klubben skal de nyopprykkede blåtrøyene fortsette den gode trenden på fotballbanen også i 2020.

MER JUBEL I 2020?: Bangsundingene var suverene i sin divisjon i jubileumssesongen 2019 og tror på mange oppturer på fotballbanen også når 5. divisjonstilværelse nå venter blåtrøyene.   Foto: Karl Erik Hovik Aune

Vi skal hevde oss helt i toppen også i 5. divisjon.

Kristian Dahl Fossum
NAMDALSAVISA

BANGSUND: – Det er en utrolig bra «drive» i og rundt gruppa. Entusiasmen er stor og det viser bare at folk synes det er artig å bidra for Bangsund. Vi la veldig vekt på trivselen i fjor og der tror jeg vi traff bra, sier Kristian Dahl Fossum i trenerteamet til 5. divisjonsherrene.