Stenseth sprakk i finalen

Det ble full stopp for Ane Appelkvist Stenseth i sprintfinalen i Oberstdorf. 24-åringen ble hektet av lenge før oppløpet.
NAMDALSAVISA

OBERSTDORF: Det så lenge lovende ut for Ane Appelkvist Stenseth i søndagens sprint i Oberstdorf. 24-åringen hadde stålkontroll i både kvart- og semifinalene, men da pallplassene skulle deles ut i finalen mistet hun tidlig kontakten med resten av feltet.

I stedet var det russiske Natalie Nepryaeva som stakk av med seieren. På plassene bak fulgte Anamarjia Lampic fra Slovenia og amerikanske Jessica Diggins.

- Jeg er så sliten at jeg har knapt har noen ord å si nå. Det var rimelig bekmørkt i starten av finalen, men jeg føler at jeg har kjempa bra i hele dag. Dette er ei tøff løype, og man er nødt til å jobbe hele tiden. Nå gleder jeg med til å legge meg nedpå i fosterstilling og komme meg fram mot NM - jeg skal lade batteriene, sa Stenseth til NRK etter finalen.

Stenseth var eneste norske kvinne i finalen. De andre finaledeltakerne var Natalia Neprjajeva, Anamarija Lampic, Ane Sophie Caldwell, Linn Svahn og Jessica Diggins.