2019 ble et dårlig år for Namsen Auto AS

Permitterer ansatte og omstrukturerer

2020 er året der gründer Svein Roger Nordbakk i Namsen Auto AS skal snu skuta. I fjor tjente bedriften så å si ikke penger. Det har ført til permitteringer og omstrukturering av drifta.

OMSTRUKTURERER: Ledelsen ved Namsen Auto har vært nødt til å omstrukturere drifta etter et svært dårlig 2019. Anlegget i Grong gikk såvidt i pluss, mens anlegget i Trondheim gikk i minus.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

GRONG: 2019 ble året med bratt læringskurve for gründer Svein Roger Nordbakk i Namsen Auto AS. Der pilene hadde pekt strakt til himmels i alle år etter oppstarten, gikk den nå bratt nedover. Markedet sviktet, og kundene ble færre. Store varelager og mange ansatte kostet. Lønnskostnadene var på 3,5 millioner kroner i måneden. Det måtte en snuoperasjon til.