Sluttspurt for et skikkelig avtrede

Går det som denne kvartetten håper og tror, vil et flunkende nytt toalettanlegg være tilgjengelig for alle i Namsos Skisenter til sommeren.

GOD TRO: Her i Namsos Skisenter ønsker denne kvartetten at et flunkende nytt toalettanlegg skal stå klart for bruk til sommeren. Fra venstre: Kenneth Andresen, Namsen FIF, Erling Aas, Gerd Nordmeland og Hans Olav Aagesen.  Foto: Bjørn Tore Ness

Dette ser bedre ut enn at alle «stikker til skogs» eller stiller seg bak et hjørne når de må late vannet.

Kenneth Andresen, leder i Namsen FIF
NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Når du sier det er for alle, så er det en helt riktig beskrivelse. For dette er ikke et anlegg bare for idrettsutøverne i skisenteret. Dette er for absolutt alle som bruker det flotte anlegget – året rundt, sier Hans Olav Aagesen.